Det stærke køn p piller og graviditet

det stærke køn p piller og graviditet

Oftest kondom eller p-piller. Det er ærgerligt, for den kunne bidrage sundt til en genforhandling af mandens rolle og ansvar, mener eksperter. Den svenske avis Aftonbladet har på nettet spurgt sine kvindelige læsere, om de er blevet gravide trods brug af p-piller. Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig. Det handler mere om kultur end tekniske udfordringer, at den aldrig er blevet færdigudviklet.

P - piller: Det stærke køn p piller og graviditet

Køb abonnement, redaktionen anbefaler: Danmark. At glemme sin p-pille en enkelt dag er ikke nok til at blive gravid, kvinden skal op over to dage. Når du er logget ind, kan du gemme alle de artikler du vil og altid finde en oversigt over dine gemte artikler under dit navn i øverste højre hjørne. Det tror jeg langt fra, alle kvinder har gjort sig klart siger overlæge Hanne Benedicte Wielandt, gynækologisk afdeling, Haderslev Sygehus, forfatter til»Rådgivningshåndbogen«om prævention.»P-pillerne virker ikke så godt på de helt unge. Halvdelen af p-pillebrugere glemmer nemlig i gennemsnit mindst én p-pille per cyklus, og knap hver fjerde glemmer to eller flere p-piller per cyklus. Klik her, allerede abonnent? det stærke køn p piller og graviditet

Videos

Yonitale: Stunning Emily Bloom has an orgasmic massage.

Det stærke køn p piller og graviditet - Lægen

Det er almindelig kendt, at kvinders frugtbarhed kan blive nedsat i de første få måneder, efter at de holder op med at bruge p-piller. Undersøgelsens resultater er netop offentliggjort i det anerkendte internationale tidsskrift Human Reproduction. »P-pillerne bruges ofte gennem mange år, fordi kvinderne i dag starter tidligt og samtidig vælger at få børn senere i livet. Jeg håber, at vores resultater kan berolige kvinder, der er usikre på konsekvenserne af at bruge p-piller som prævention i mange år siger hun. LÆS artikel, læs også: Nu kan kvinder få at vide, hvor længe de kan få børn.

Om det stærke køn p piller og graviditet

Se alle indlæg af det stærke køn p piller og graviditet →

En kommentar til “Det stærke køn p piller og graviditet”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *